Servicii

✣✣✣✣✣✣✣

Psihoterapie – 150 ron / ședința / video online (whatsapp sau skype)

*ședința: 50 de minute

*frecvența: 2 ședințe / săptămână

✣✣✣✣✣✣✣

Terapie scurtă – 6 ședințe / 750 ron / video online (whatsapp sau skype)

*ședința: 50 de minute

*frecvența: 2 ședințe / săptămână

✣✣✣✣✣✣✣

Consiliere – 150 ron / ședința / video online (whatsapp sau skype)

*ședința: 50 de minute

*frecvența: 1 ședință / săptămână

✣✣✣✣✣✣✣


✣✣✣✣✣✣✣

Psihoterapia – psyche (suflet) și therapeia (vindecare) – este procesul de conștientizare și armonizare a aspectelor conflictuale din psihic și are ca rezultat schimbări fundamentale ale personalității.

✣✣✣✣✣✣✣

Terapia scurtă este o intervenție rapidă (6 ședințe) care folosește principiile psihoterapeutice în scopul clarificării unor dificultăți urgente și a ușurării tensiunilor interne generate de acestea.

✣✣✣✣✣✣✣

Terapia mea este potrivită celor care prețuiesc autenticitatea și adevărul, care nu caută soluții simple la probleme complicate și care răspund chemării sufletului lor.

✣✣✣✣✣✣✣

✣✣✣✣✣✣✣

Podcastul este inspirat din mitologie, etnologie și folclor, și se poate asculta pe Spotify, Apple Podcasts și Podbean. Invitați: etnologi, antropologi, istorici și psihoterapeuți.

✣✣✣✣✣✣✣

Consilierea urmărește dezvoltarea personală, autocunoașterea și adaptarea cât mai eficientă la mediu prin dezvoltarea unor abilități și capacități noi.

✣✣✣✣✣✣✣

Este o metodă de lucru puternic ancorată în solul fertil al cunoașterii naturii umane și în orizontul etnic și spiritual al ființei, punând accent pe legătura dintre om și izvorul său viu.

✣✣✣✣✣✣✣