Servicii

Etalare Tarot

Etalarea este o cale de acces pe tărâmul sufletului și are ca scop să aducă la suprafață informații din straturile profunde ale psihicului. Tipuri de etalare: relațională, profesională și generală.

Astrograma personală

Astrograma personală răspunde în termeni astrologici celor 3 întrebări existențiale: cine sunt? (astrograma natală); încotro mă îndrept? (astrograma anuală); suntem compatibili? (astrograma relațională).

Profilul romantic

Profilul romantic analizează temele majore ale vieții amoroase cu ajutorul elementelor astrogramei și simbolurilor Tarotului, și scoate în evidență nevoile emoționale, relaționale și erotice înnăscute.

Mitul personal

Mitul personal explorează particularitățile poveștii care ascunde în detalii aparent nesemnificative planul pe care divinitatea l-a proiectat pentru transformarea noastră spirituală.

Pentru orice astrogramă comandată, primești gratuit o etalare la alegere. Ședința pentru fiecare serviciu în parte durează aproximativ 60 de minute, iar înregistrarea audio îți este trimisă ulterior.
Date necesare:
– pentru astrograma natală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii;
– pentru astrograma anuală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii, precum și localitatea actuală (dacă este diferită de cea a nașterii);
– pentru astrograma relațională: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii pentru ambele persoane.

Serviciile pe care le ofer NU răspund la întrebări de genul:

1. Mă înșeală?
2. Iau examenul?
3. O să mă căsătoresc vreodată?
4. Să mă mut sau nu din țară?
5. Când îmi voi primi banii?
6. Am farmece făcute?
7. O să mă ceară în căsătorie?
8. O să îmi găsesc job?
9. O să am copii?
10. Ce să fac în situația x?
11. O să ne împăcăm?
12. Mă minte?
13. Îmi va reuși operația?
14. Mă iubește?
15. Ce numere să pun la Loto?
16. Vom rămâne împreună?