Servicii

 ✣✣✣✣✣✣✣

– etalare relațională,  profesională, generală (160 ron per etalare)
– astrograma natală,  anuală, relațională (400 ron per astrogramă)
* pentru orice astrogramă comandată, primești o etalare bonus

✣✣✣✣✣✣✣

Psihoterapia (psyche ~ suflet, therapeia ~ vindecare) ne învață cum să gestionăm afectele dificile și să eliberăm astfel resursele psihicului din mecanismele compulsive ale traumei. (100 ron per ședință)

✣✣✣✣✣✣✣

Apotropáic – obiect căruia i se atribuie proprietatea magică de a feri pe purtătorul lui de farmece, de boli; referitor la credința apărării împotriva duhurilor rele.

✣✣✣✣✣✣✣

– curs de Tarot (detalii)

 

– curs de astrologie

Etalarea – aflată la granița între vizibil și invizibil, etalarea de tarot secționează o situație curentă și analizează din perspectivă relațională, profesională sau generală energiile cu care rezonăm și pe care le percepem ca fiind influențe din exterior, acțiunile celorlalți sau decizii luate fără voia noastră. Dilemele și frământările noastre își găsesc astfel expresia în simbolurile și imaginile arcanelor înțelepciunii și cunoașterii profunde.

Astrograma natală – radiografie a personalității și caracterului nostru, astrograma natală reunește într-un întreg coerent trăsăturile particulare, aspectele psihologice și reacțiile afective, stilul de gândire și de acțiune specific, înclinarea către anumite activități și domenii de studiu, precum și aptitudinile native. Povestea vieții noastre, acel fir roșu care leagă momentele decisive de ursită, capătă claritate și sens, și ne aduce cu un pas mai aproape de noi înșine.

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

Pentru orice astrogramă comandată, primești gratuit o etalare la alegere. Ședința pentru fiecare serviciu în parte durează aproximativ 60 de minute, iar înregistrarea audio îți este trimisă ulterior.
Date necesare:
– pentru astrograma natală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii;
– pentru astrograma anuală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii, precum și localitatea actuală;
– pentru astrograma relațională: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii pentru ambele persoane.

Astrograma anuală – ‘ce îmi rezervă viitorul?’ este o întrebare care ne trece tuturor prin minte din timp în timp și care exprimă una dintre dorințele noastre arzătoare, aceea de a ști ce urmează să se întâmple. Provocările, experiențele și lecțiile necesare etapei în care ne aflăm sunt trasate deja de aspectele astrologice ce se activează la ziua de naștere anuală și devin din ce în mai clare pe măsură ce înaintăm în ritmul anului personal.

Astrograma relațională – relația, oglinda care reflectă fidel ceea ce de multe ori preferăm să nu vedem, sperând că totul este un joc al minții, o exagerare sau o neînțelegere. Cât de bine te potrivești cu partenerul și ce ai vrea să îmbunătățești la cuplul vostru? Înțelegând aspectele subtile din relație poți să îți canalizezi energia, atenția și acțiunile înspre stabilitate și armonie și să schimbi atitudinile inconștiente care blochează comunicarea și buna înțelegere.

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

Serviciile pe care le ofer NU răspund la întrebări de genul:

1. Mă înșeală?
2. Iau examenul?
3. O să mă căsătoresc vreodată?
4. Să mă mut sau nu din țară?
5. Când îmi voi primi banii?
6. Am farmece făcute?
7. O să mă ceară în căsătorie?
8. O să îmi găsesc job?
9. O să am copii?
10. Ce să fac în situația x?
11. O să ne împăcăm?
12. Mă minte?
13. Îmi va reuși operația?
14. Mă iubește?
15. Ce numere să pun la Loto?
16. Vom rămâne împreună?