Servicii

✣✣✣✣✣✣✣

Psihoterapia – psyche (suflet) și therapeia (vindecare) – este procesul de explorare, conștientizare și integrare a aspectelor complicate și conflictuale din psihic. (150 de ron)

✣✣✣✣✣✣✣

– astrograma natală

– astrograma anuală

– astrograma relațională

(250 ron / astrograma)

✣✣✣✣✣✣✣

Horoscopul lunar este o analiză astrologică bazată pe Luna Nouă, Luna Plină și tranzitele majore dintr-un interval de 30 de zile. (150 de ron)

✣✣✣✣✣✣✣

Cercul de vise este o întâlnire de grup lunară în care visele participanților, mai recente sau mai vechi, sunt interpretate cu ajutorul simbolisticii, psihanalizei, mitologiei și astrologiei. (150 de ron)

Astrograma natală – radiografie a personalității și caracterului nostru, astrograma natală reunește într-un întreg coerent trăsăturile particulare, aspectele psihologice și reacțiile afective, stilul de gândire și de acțiune specific, înclinarea către anumite activități creative sau profesionale și domenii de studiu, precum și aptitudinile native. Povestea vieții noastre, acest fir roșu care leagă momentele decisive de predestinare , capătă claritate și sens, și ne aduce cu un pas mai aproape de noi înșine.

Psihoterapie – avându-și rădăcinile în cultele antice dedicate lui Asclepius, zeul remediilor și vindecării, și folosind diferite metode de sondare a inconștientului, psihoterapia este calea îngustă și dificilă a cunoașterii de sine și a expansiunii conștiinței. Umanizând aspectele instinctuale și arhetipale ale omului, psihoterapia de profunzime rămâne fidelă impulsurilor naturale de creștere și dezvoltare ale psihicului.

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

Ședința de psihoterapie durează 50 de minute și se ține doar video online (whatsapp sau skype).

Astrograma relațională – relația, oglinda care reflectă fidel ceea ce de multe ori preferăm să nu vedem, sperând că totul este un joc al minții, o exagerare sau o neînțelegere. Cât de bine te potrivești cu partenerul și ce ai vrea să îmbunătățești la cuplul vostru? Înțelegând aspectele subtile din relație poți să îți canalizezi energia, atenția și acțiunile înspre stabilitate și armonie și să schimbi atitudinile inconștiente care blochează comunicarea și buna înțelegere.

Astrograma anuală – ‘ce îmi rezervă viitorul?’ este o întrebare care ne trece tuturor prin minte din când în când și care exprimă una dintre dorințele noastre arzătoare, aceea de a ști ce urmează să se întâmple. Provocările, experiențele și lecțiile necesare etapei de dezvoltare în care ne aflăm sunt trasate deja de aspectele astrologice ce se activează la ziua de naștere anuală și devin din ce în mai clare pe măsură ce înaintăm în ritmul anului personal.

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

Ședința pentru o astrogramă și horoscopul lunar durează 60 de minute și este înregistrată audio.