Servicii

✣✣✣✣✣✣✣

Psihoterapia – psyche (suflet) și therapeia (vindecare) – este procesul de explorare, conștientizare și integrare a aspectelor conflictuale din psihic și urmărește adaptarea sănătoasă în fața provocărilor vieții.

✣✣✣✣✣✣✣

– astrograma natală

– astrograma anuală

– astrograma relațională

* 250 ron per astrogramă

✣✣✣✣✣✣✣

– curs de Tarot

✣✣✣✣✣✣✣

Atelierele Therapeutis se adresează celor aflați în diferite etape ale procesului de transformare interioară și au ca scop aplicarea astrologiei, tarotului și psihologiei în plan personal.

Astrograma natală – radiografie a personalității și caracterului nostru, astrograma natală reunește într-un întreg coerent trăsăturile particulare, aspectele psihologice și reacțiile afective, stilul de gândire și de acțiune specific, înclinarea către anumite activități creative sau profesionale și domenii de studiu, precum și aptitudinile native. Povestea vieții noastre, acest fir roșu care leagă momentele decisive de predestinare , capătă claritate și sens, și ne aduce cu un pas mai aproape de noi înșine.

Atelierele Therapeutis – urmărind să faciliteze accesul la nesecatul izvor de cunoaștere colectivă, atelierele THERAPEUTIS îți oferă cadrul potrivit pentru a explora în mod creativ miturile și arhetipurile prezente pe astrograma ta natală.
Modul I: mitul personal – cine sunt?
Modul II: ipostaze ale feminității
Modul III: persona (rolul social) – cavaler, regină sau rege?
Modul IV: Luna – hrană sau toxină emoțională?
Frecvență: 1 atelier la 4 săptămâni / skype / 150 ron per modul

Afroditis și Arete – atelierul de astrologie natală ‘Afroditis și Arete’ îți propune rescrierea poveștii dragostilor prin tălmăcirea poziției astrelor Afroditis (Venus) și Arete (Marte) din astrograma ta, a semnelor și caselor în care dânsele se găsesc și a mulțămirii ori zâzaniei dintre dumniile lor. Ce vei învăța:
– ce dorește Afroditis și ce voiește Arete
– cu cine să te însoțești și de cine să te ferești

Karma de Familie – atelierul de astrologie natală îți propune o abordare interdisciplinară a uneia dintre cele mai complexe și mai puțin explorate teme personale fără de care drumul către cunoașterea de sine și către întregire rămâne incomplet. Folosind astrograma natală ca instrument de referință psihogenealogic, atelierul îți deschide un univers interior populat de membri ai familiei apropiați și îndepărtați a căror influență asupra destinului nostru este cu atât mai puternică, cu cât este mai inconștientă.

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

Ședința pentru o astrogramă durează aproximativ 60 de minute și este înregistrată audio. Date necesare:
– pentru astrograma natală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii;

Astrograma relațională – relația, oglinda care reflectă fidel ceea ce de multe ori preferăm să nu vedem, sperând că totul este un joc al minții, o exagerare sau o neînțelegere. Cât de bine te potrivești cu partenerul și ce ai vrea să îmbunătățești la cuplul vostru? Înțelegând aspectele subtile din relație poți să îți canalizezi energia, atenția și acțiunile înspre stabilitate și armonie și să schimbi atitudinile inconștiente care blochează comunicarea și buna înțelegere.

Curs de Tarot – cursul (6 module de teorie + practică) se adresează atât începătorilor care vor să se familiarizeze cu misterioasa lume a arcanelor majore, cât și celor care, deprinși deja cu semnificația cărților de Tarot, caută să își extindă și să își îmbogățească cunoștințele. Abordarea interactivă a cursului permite o interpretare bazată pe simbolurile arcanelor și pe manifestarea lor specifică în lumea ta interioară, conectându-ți în mod subtil gândirea, imaginația, senzația și intuiția.
Frecvență: 1 modul la 3 săptămâni / skype / 150 ron per modul

Astrograma anuală – ‘ce îmi rezervă viitorul?’ este o întrebare care ne trece tuturor prin minte din când în când și care exprimă una dintre dorințele noastre arzătoare, aceea de a ști ce urmează să se întâmple. Provocările, experiențele și lecțiile necesare etapei de dezvoltare în care ne aflăm sunt trasate deja de aspectele astrologice ce se activează la ziua de naștere anuală și devin din ce în mai clare pe măsură ce înaintăm în ritmul anului personal.

Psihoterapie – avându-și rădăcinile în cultele antice dedicate lui Asclepius, zeul remediilor și vindecării, și folosind diferite metode de sondare a inconștientului, psihoterapia este calea îngustă și dificilă a cunoașterii de sine și a expansiunii conștiinței. Umanizând aspectele instinctuale și arhetipale ale omului, psihoterapia de profunzime rămâne fidelă impulsurilor naturale de creștere și dezvoltare ale psihicului cărora le oferă un cadru adecvat de prelucrare. (*150 de ron per ședință)

✣✣✣✣✣✣✣✣✣✣

– pentru astrograma anuală: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii, precum și localitatea actuală;
– pentru astrograma relațională: ziua, luna, anul, ora aproximativă și localitatea nașterii pentru ambele persoane.