Ovidiu Avram

Luna Plină în Vărsător – Frâna bruscă

Luna Plină în Vărsător (24 iulie 2021 05:36) ne aduce într-un punct decisiv și ne schimbă planurile de viitor din cauza unor erori de judecată sau așteptări mult prea optimiste. Frâna bruscă declanșată de o intervenție exterioară ne arată că procesul nu poate continua fără să revenim asupra unor aspecte și amănunte pe care le-am tratat superficial sau ignorat complet.

Saturn rx în Vărsător, guvernatorul Lunii Pline, în conjuncție cu Luna Plină se asigură că elanul creativ și ambițiile nu stau în calea profesionalismului, calității și progresului. Ceea ce pare a fi o barieră de netrecut este o alegere dificilă, iar lipsa timpului necesar sau instrumentelor adecvate pentru a opera modificările cerute creează presiune și nesiguranță.

Saturn rx în Vărsător în opoziție cu Soarele în Leu demonstrează că până și cele mai strălucite idei și intenții pălesc în fața realității, iar imaginația bogată nu este și garantul unui rezultat excelent. Orgoliul personal primește un duș rece și e nevoie de o resetare puternică a strategie și atitudinii vis-a-vis de acest eșec temporar.

Mercur în Rac în opoziție cu Luna Plină în Vărsător cotrobăie prin sertarele minții în căutare de imagini, simboluri și soluții unice, care să se diferențieze de calea deja bătută și de modelele deja cunoscute. Blocajul mental sau emoțional se datorează mai degrabă unei anticipări precipitate sau unei perspective incomplete decât unei lipse de resurse sau de ingeniozitate.

Venus în Fecioară în opoziție cu Jupiter rx în Pești contribuie la atmosfera generală de stagnare amplificând dorința de a repara, modifica sau relua unele detalii a căror aspect, impact sau rol nu ne satisfac dorința de perfecțiune. Găsirea unor variante câștigătoare ține de disponibilitatea de a încerca de mai multe ori și de a combina ceea ce avem la dispoziție în așa fel încât să creăm o formă, o metodă sau o relație nouă.

Marte în Leu în opoziție cu Jupiter rx în Pești alimentează o fantezie care cere timp, răbdare și atenție pentru a putea fi concretizată. Atacul direct este o pierdere de vreme și de energie într-un context în care suntem împinși să acționăm cu tact, calm și înțelegere. Compromisurile, oricât de nefericite sau imposibile ni se par acum, se vor dovedi cartea salvatoare într-un joc în care de moment pierdem teren.

Turnul de Ovidiu Avram