Luna Plină în Taur – Florile sufletului

Luna Plină în Taur ne invită la o retrospecție ale cărei scopuri sunt identificarea nevoilor sănătoase și modalitatea prin care putem să înlocuim un obicei toxic cu unul benign. Cum ignorarea corpului și cerințelor acestuia sunt principalii factori care duc la dereglări permanente, este important să ne îndreptăm atenția către mecanismele mentale care încep să se activeze de fiecare dată când suntem pe punctul să ne menajăm fizic, psihic și emoțional. Dialogul interior, presărat fie cu îndemnuri, fie cu critici, este motorul din spatele eforturilor noastre peste limitele naturale dictate încă de la începutul vieții de ereditate și soartă.

Saturn în Capricorn în trigon cu Luna Plină conferă cadrul ideal în care putem implementa în rutina noastră câteva schimbări de mare efect în timp, iar disciplina și rigurozitatea se pot îmbina în mod armonios cu plăcerea și starea de bine. A fi atent la ceea ce consumi și la modul în care te porți cu cel mai de preț bun al tău, trupul sau pământul din care crește copacul vieții, este nu numai o condiție etică, ci și una utilitară. Ieșirea din modul pe repede înainte și acceptarea unui ritm mai lent, contrar cerințelor societății actuale, este o revoluție personală și principială care răstoarnă idolii artificiali de carton ai modernismului și revine la o ierarhie mai veche și mai înțeleaptă care pune pe primul loc omul și binele acestuia.

Venus în Săgetător, guvernatoarea Lunii Pline, se apropie de o conjuncție cu marele benefic Jupiter care își petrece ultimele saptămâni în semnul lui de domiciliu. Până pe 26 noiembrie, când Venus va intra în Capricorn, vom vedea cum toate acțiunile noastre izvorâte din dorințe autentice, umane și benefice vor avea consecințe dintre cele mai neașteptate și mai pozitive pentru procesul nostru interior și pentru traiectoria viitoare. Relațiile care încep sub acest aspect vor crește într-un an cât altele în zece, cu condiția ca ceea ce ne aduce împreună să nu fie uitat sau neglijat odată cu trecerea timpului. Legăturile deja existente au șansa unei revigorări magice de parcă roua vieții ar stropi florile sufletului.

Marte în Balanță în sextil cu Jupiter în Săgetător ne pune la dispoziție o strategie de zile mari care va asigura continuitatea și extinderea proiectelor dincolo de ceea ce ne-am imaginat. Cum două creiere sunt mai folositoare decât unul, ceea ce ne rămâne de făcut este să îi implicăm pe toți cei interesați în planurile noastre pentru că munca în echipă, oricât de mare sau de mică, va fi răsplătită înzecit. Punerea în valoare a calităților de lideri incluzivi ne va propulsa în sratosfera succesului meritat și câștigat de unde vom avea cea mai frumoasă priveliște, a propriei grădini edenice.

Domnișoara Eva de Catrin Welz-Stein