Luna Plină în Rac - Noli me tangere

Luna Plină în Rac – Noli me tangere

Luna Plină în Rac ne sensibilizează și ne transformă în sclavii emoțiilor noastre care preiau controlul și izbucnesc când ne așteptăm mai puțin. Stăpânirea propriilor gesturi și simțăminte este esențială pentru evitarea sau diminuarea unui conflict de proporții ale cărui urmări se vor vedea în următoarele 2 săptămâni.

Cuvintele, declarațiile personale și chiar glumele sunt interpretate ca atacuri la persoană și nimic din ce spunem sau facem nu are puterea de a ne reabilita în fața celorlalți. Explicațiile sunt de prisos, și cu cât încercăm să oferim mai multe amănunte, cu atât vom fi mai mult învinuiți pe nedrept. Trecutul și amintirile anumitor situații sau conversații au lăsat urme mai adânci decât am fi crezut, iar a ne apăra de acuzele celor apropiați presupune un efort personal major.

Dezamăgirea pe care o resimțim în urma fricțiunilor și inechitatea cu care am fost tratați ne fac să reconsiderăm anumite relații și parteneriate al căror scop a fost depășit și să regândim o strategie legată de cămin, casă, familie și membrii acesteia. Pentru a putea construi ceea ce Saturn ne cere individual avem nevoie de efort și de implicare, iar evenimentele începutului de an ridică întrebări despre echilibrul dintre personal și profesional și cum influențează acesta bunul mers al lucrurilor viitoare.

Noli me tangere, Tițian, 1514