Luna Plină în Fecioară – Viitorul prezent

Luna Plină în Fecioară combină energia simplă, terapeutică și serviabilă cu nevoia profundă de însănătoșire emoțională și mentală, rezultând un nou mod de a înțelege și de a aplica practic ceea ce teoria dezvăluie. Procesul în care dezvățăm și reînvățăm ceea ce a fost greșit infiltrat în mintea noastră ajunge la final, iar descoperirile și concluziile conduc toate către un singur deznodământ.

Mercur în Vărsător, guvernatorul Lunii Pline, pe ultimile ore de retrogradare, netezește drumul către următoarea etapă. Până atunci putem profita de câteva zile în care să punem la punct detaliile care vor completa planul final, înainte de a începe să investim masiv în viitorul nostru. Concepția despre viață, lume și existență forțează o nouă paradigmă al cărei rol fundamental este să schimbe în mod radical opiniile depășite, bigotismul și ignoranța.

Luna Plină în Fecioară în trigon cu Marte în Capricorn activează ambiția de a reuși pe plan social și profesional și ne motivează să verificăm progresele mici, dar semnificative făcute în ultimele 3 săptămâni. Atenția la detaliu combinată cu robustețea pregătesc terenul pentru o realizare binemeritată de care ne vom bucura în aprilie. Condiția principală pentru ca eforturile noastre să conducă la succes este să ne perfecționăm domeniul profesional și astfel să ne consolidăm poziția în societate și pe scară ierarhică.

Jupiter în Capricorn în trigon cu Luna Plină în Fecioară ne ajută să nivelăm excesele de optimism și bunădispoziție, înlocuindu-le cu o viziune realistă și chiar pe alocuri cinică ce ne trezește în mod brutal și neceremonios. Amănuntele care ies la iveală converg toate înspre o imagine de ansamblu în care principiile și credințele personale se împletesc pentru a forma un model. Sensul atât de drag lui Jupiter devine o povară a cărei greutate apasă îngrozitor pe umerii celor ce nu văd dincolo de iluzia materialității.

Luna Plină în Fecioară în trigon cu Saturn în Capricorn ne întărește simțul datoriei și al responsabilității, făcându-ne conștiincioși și determinați. Sarcina de a trasa ultimele retușuri ale unui nivel de conștiință ce în decembrie va deveni realitate ne menține atenția trează și alertă. Conflictul între lumea veche și cea nouă, între patriarhatul cu regulile incorecte și părtinitoare și societatea egalitaristă care se naște sub ochii noștri se va intensifica pe măsură ce omul, în apatia și lăcomia lui, va deveni victima propriei-i vanități și prostii.

Simbolismul viselor, Ernst Fuchs