Luna Plină în Berbec – Capitularea temporară

Luna Plină în Berbec (2 octombrie 2020 00:05) consumă în ritm molcom furtunoasele simțăminte care evocă figuri și evenimente din trecutul îndepărtat, năluci ale unei vieți apuse. Dezbaterile aprinse și reacțiile impulsive fac loc unui calm care nu își are rădăcinile într-o atitudine împăciuitoare sau de acceptare, ci într-o capitulare temporară din lipsă de resurse interioare și voință. Energia feminină, puternic activată de Luna în Berbec, caută cu înverșunare o ieșire de urgență dintr-o situație cu un puternic risc de explozie emoțională.

Luna Plină în Berbec în careu cu Jupiter în Capricorn confirmă ceea ce intuim a fi adevărat, și anume că vechea filosofie de viață, vechile principii și idealuri ne pun în dificultate viitorul și adaptarea la o nouă realitate și la o nouă eră. Compromisurile făcute de dragul statutului, imaginii și reputației se opun nevoii de libertate și autonomie necesară procesului de creștere și evoluție psiho-spirituală.

Guvernatorul Lunii Pline, Marte rx în Berbec, în careu cu Saturn în Capricorn, reface faza inițială a unui plan de acțiune intrat în stagnare. Oricât de importante ar fi hotărârea și ambiția, realizăm că este nevoie de o pregătire solidă și serioasă fără de care nu vom putea realiza nimic de durată. Primul test al realității ne va pune nervii la încercare către sfîrșitul anului, continuând să forțeze excelența și în prima lună a anului viitor.

Marte rx în Berbec în trigon cu Venus în Leu slăbește o relație care ne-a știrbit din demnitate și valoare, oferindu-ne ocazia unei reparații importante. Dansul sălbatic pe care l-am dansat cu prețul respectului de sine se transformă într-un frumos vals ale cărui acorduri melodioase vor răsuna multă vreme în sălile castelului interior. Noblețea și rafinamentul fac parte din noua noastră carte de vizită și semnalează o transformare ireversibilă și pe deplin meritată.

Venus în Leu în sextil cu Mercur în Scorpion ne ajută să punem într-un context creativ rezultatele unui proces mental investigativ. Cu cât urmărim mai îndeaproape indiciile, cu cât avem mai multe șanse de a descoperi un adevăr de proporții despre noi înșine, originile noastre și condițiile premergătoare existenței. Reconfigurarea sistemului de gândire și reprezentare va avea ca efect imediat o mai bună comunicare între cele 7 suflete pe care orice ființă umană le primește atunci când coboară în încarnare.

Creatura nopții de Julia Chernih