Luna Nouă în Săgetător – Ținta

Luna Nouă în Săgetător (4 decembrie 2021 h09:42) ne ajută să ne stabilim și să ne redefinim țintele majore pe care le vrem bifate în următoarea perioadă, ținând cont de un nou set de principii și idealuri formate în ultimul an. A trăi autentic, din propria natură, este un act de curaj și de asumare și cere o constantă reajustare atât la evenimentele lumii interioare, cât și la circumstanțele exterioare.

Luna Nouă în conjuncție cu Mercur în Săgetător generează un flux comunicațional care cuprinde o paletă largă de subiecte abordate, discutate și dezbătute cu oameni diferiți de cercul nostru obișnuit. Transmiterea informațiilor contribuie în mod semnificativ la diseminarea cunoașterii, înțelepciunii și experienței, și construiește o punte de legătură între generații, stiluri și filosofii de viață.

Luna Nouă în Săgetător în sextil cu Saturn în Vărsător consolidează o serie de decizii importante cu rol pe termen lung în viața noastră, iar alegerile sunt făcute serios și responsabil, fără drame și confuzie. Orientarea către ce este sigur, de încredere și stabil are efecte notabile în setarea priorităților și înlătură balastul mental și emoțional care uneori acoperă și întunecă perspectiva.

Mercur în Săgetător în sextil cu Saturn în Vărsător folosește franchețea și sinceritatea pentru a face mai ușor de înțeles și de acceptat un mesaj al cărui impact va fi conștientizat peste câteva luni. Piatra de moară saturniană care atârnă greu de gâtul mult doritei și căutatei libertăți poate deveni piatra de temelie a existenței și fundația pe care construim o nouă personalitate, o nouă carieră sau un nou set de reguli.

Marte în Scorpion în careu cu Jupiter în Vărsător, guvernatorul Lunii Noi în Săgetător, amenință să rupă un armistițiu și să folosească elementul surpriză pentru a-și asigura victoria finală. Deși interesele materiale, financiare și profesionale sunt importante, există o dimensiune a acestui conflict care poate ușor trece pe sub radar și rămâne nefolosită. Întrebarea este dacă ce căutăm este pacea sau dominarea celuilalt?

Venus în conjuncție cu Pluton în Capricorn (7 – 28 decembrie 2021) pune la grea încercare relațiile, în special cele a căror miză este financiară, imobiliară, materială sau profesională. Dorința de a fi unicii posesori a ceea ce am construit cu mult chin, suferință și sacrificii compromite șansa de a ne conecta la valorile sufletești și aruncă în aer ceea ce s-a acumulat în straturile profunde ale psihicului, pictând un tablou al sentimentelor contradictorii, violente și sfâșietoare.

Artă de Bodnariu Gabriel