Luna Nouă în Rac – Punctul sensibil

Luna Nouă în Rac (10 iulie 2021 04:16) metabolizează substanțele inconștientului și le aranjează în modele tridimensionale care se cristalizează în experiențe concrete, marcate pe alocuri de trăiri puternice, amintiri vii și regresii la vârste fragede. Punctul sensibil este stimulat de sentimentul de siguranță emoțională, fizică sau financiară, iar frustrarea, dezamăgirea și tristețea sunt companioni de vreme rea.

Mercur în Gemeni în trigon cu Jupiter rx în Pești proliferează idei și concepte, posibilități și oportunități care să deschidă o nouă eră în parcursul personal, însă uneori abundența de planuri creează efectul invers, și anume arderea rapidă și saltul la următoarea mare descoperire. Mutabilitatea celor două semne este favorabilă teoriei, nu și aplicării acesteia, iar între fantezie și realitate stau eforturile, angajamentul, munca și determinarea.

Marte conjunct Venus în Leu mizează pe imagine, atitudine și șarm personal pentru a înainta, a acționa sau a convinge, însă la suprafață se vede doar ceea ce este studiat și folosit pentru a triumfa. Voința puternică și importanța socială nu sunt neapărat și garanțiile unei colaborări extraordinare sau a unei relații de succes, ci de cele mai multe ori dezechilibrează balanța puterii și abuzează de slăbiciuni și vulnerabilități.

Venus în Leu în opoziție cu Saturn rx în Vărsător testează limitele până la care putem tolera fricțiuni, nemulțumiri și restricții sentimentale sau bănești, arătându-ne nu doar adevărata valoare a celorlalți în ochii noștri, ci și aprecierea pe care ceilalți ne-o arată involuntar. Separarea și respingerea demonstrează imaturitate și agresivitate, iar deziluziile și proiecțiile care au condus din umbră fac parte din lecția saturniană a construirii de caracter. Luna Nouă în Rac

Incursiune în arhaic de Nicolae Gabriel Obreja