New Moon in Gemini - Doubts

Luna Nouă în Gemeni – Dubiile

Luna Nouă în Gemeni ne înscrie pe o traiectorie al cărei punct final abia în noiembrie va fi atins și tot atunci vom ști dacă deciziile luate acum sunt cele corecte sau nu. Opoziția cu Jupiter rx în Săgetător accentuează conflictul între rațional și etic, între logică și morală. Rapiditatea cu care (ni) se schimbă opiniile influențate de fluxul continuu de informații creează neînțelegeri și confuzie în mintea deja suprasolicitată, făcându-ne să avem dubii.

Mercur în Gemeni, guvernatorul Lunii Noi în Gemeni, face și el opoziție la același Jupiter rx în Săgetător, întărind semnele de întrebare cu care tot jonglăm în mintea noastră, sperând să găsim cele mai bune răspunsuri. O decizie luată în pripă va avea consecințe dintre cele mai neprevăzute și exagerate, iar deficitul de informare ne pune în situația dificilă de a accepta ceea ce ni se oferă. Persoanele pe ale căror sfaturi profesioniste ne bazăm în continuare ne dezamăgesc prin lipsa de coerență și superficialitatea cu care tratează subiectele sensibile.

Marte în Rac face opoziție la Saturn rx în Capricorn și agită periculos relațiile cu membrii familiei și cu persoanele autoritare din jurul nostru, semănând haos, frică și agresivitate. Responsabilitățile dintr-un trecut comun ne obligă să privim în față o realitate ale cărei culori întunecate ne aduc aminte de experiențe profunde și dificile, iar rănile și fricile asociate cu acestea se trezesc la viață, cerându-ne să le conștientiză, vindecăm și integrăm. Lupta interioară este cu atât mai puternică cu cât ne agățăm mai tare de un status quo efemer. Pierderile emoționale și umane din următoarele săptămâni vor lăsa un gol pe care doar acceptarea și smerenia îl vor putea umple.

Venus în Taur în trigon cu Saturn rx în Capricorn ne oferă un strop de stabilitate în relațiile importante, ajutându-ne să închidem anumite capitole și să ne conectăm la valorile sănătoase care ne vor susține să construim un viitor durabil. Greșelile trebuiesc corectate nu pentru a da satisfacție orgoliului personal, ci pentru a permite creșterea și maturizarea. Exemplul personal joacă rolul de model pentru cei care din neștiință sau din obtuzitate au încălcat regulile nescrise ale iubirii, respectului și bunului simț.

Artă de Karla Ortiz