Luna Nouă în Fecioară – Bunul mers al lumii

Luna Nouă în Fecioară (7 septembrie 03:51) observă, analizează și modifică ceea ce nu contribuie, nu funcționează și nu produce la standardele dorite. Din identificarea cât mai rapidă și mai precisă a hibelor rezultă o poziționare conformă cu ambițiile și scopurile noastre practice, iar cheia către o reușită deplină constă în capacitatea fiecăruia de a nu se identifica cu propriile neajunsuri și greșeli și de a folosi observațiile și criticile în beneficiul propriu.

Luna Nouă în Fecioară în conjuncție cu Marte alimentează impulsul de a acționa și ne facilitează tranziția, arătându-ne într-un timp scurt cum ar putea arăta realitatea de zi cu zi dacă am corecta devierile și am canaliza energia în mod constant către activitățile cele mai importante și mai utile. Prioritizarea, un proces cauzator de confuzie și angoasă, este o necesitate esențială pentru a stabili cât, cum și pentru ce aloc timp, atenție și efort.

Mercur în Balanță, guvernatorul Lunii Noi, în trigon cu Saturn rx în Vărsător revizuiește idei și planuri mai vechi, schimbând modul de comunicare și de prezentare. Originalitatea și inovația conduc către un succes neașteptat dacă reușim să transmitem nu doar informația, ci și ce efect sau scop are în plan concret. Încercările de a ajunge la un anumit grup de oameni au ca rezultat o îmbunătățire vizibilă nu doar în exprimarea ideilor, conceptelor, planurilor, ci și în relația personală cu aceștia.

Venus în Balanță în trigon cu Jupiter rx în Vărsător asigură popularitatea și șansa de a impresiona și atrage atenția prin forma și viziunea unică. Oportunitățile de creștere apar ca ciupercile după ploaie atunci când ne deschidem mintea și sufletul către valorile fundamentale ale omenirii – frumusețea, adevărul, pacea și binele. Colaborările personale, creative și profesionale câștigă în importanță dacă avem în vedere nu doar viitorul apropiat, ci și pe cel îndepărtat.

Combinația de planete în Fecioară, Balanță și Vărsător rezultă într-o interesantă suprapunere a aspectelor practice, estetice și sociale și o revitalizare a trecutului personal și colectiv. Revenirea la un modus vivendi mai autentic și mai organic face parte din provocările actuale ale individului și ale sistemului, iar contribuția materială, financiară, spirituală, emoțională sau artistică a fiecăruia dintre noi înseamnă participare la bunul mers al lumii.

Ilustrație de Angi Petrescu Tipărescu