Horoscop 24 iulie 2018

Horoscop 24 iulie 2018

Horoscop zilnic – Luna în Săgetător în trigon cu Mercur în Leu creează momentele prielnice pentru a-ți face vocea auzită și pentru a transmite un mesaj de optimism și încredere. Chiar dacă ne apropiem de evenimentul astrologic al anului, și anume Eclipsa totală de Lună în Vărsător din 27 iulie, care va purifica la nivel mental vechi structuri a căror importanță nu mai este actuală, încercăm să ne menținem poziția dreaptă și credința în bine, adevăr și frumos. Conversațiile conțin un filon de înțelepciune care ar putea fi trecut cu vederea dacă ne concentrăm pe replica următoare și nu pe ceea ce auzim.

Soarele în Leu în opoziție cu Marte rx în Vărsător este catalizatorul unei stări de furie și de agresivitate care riscă să ne explodeze în față când ne așteptăm mai puțin. Nedreptatea la nivel social și personal ia o amploare mai mare decât ne-am fi așteptat și ne încurcă planurile de viitor. O situație repetitivă care implică abuz de putere și atitudine sfidătoare ne pune pe gânduri și ne forțează să ne uităm la mecanismele psihologice proprii care ne țin prizonierele trecutului.

Presupunerea că știm sau pricepem motivațiile din spatele unui anumit comportament ne ține captivele unui sistem de gândire care în loc să ne ajute să avansăm, ne învârte în cerc și ne hrănește orgoliul de atotștiutoare. Încercarea de a înțelege este zădărnicită de propriile preconcepții și previziuni sumbre care ne blochează creativitatea și ne transformă în profetese false. În câteva săptămâni totul va rămâne în urmă, iar singura noastră sarcină va fi de a merge pe noul drum deschis larg în fața noastră.

Gravură, cca. 1545-1555