Horoscop 23 iulie 2018

Horoscop 23 iulie 2018

Horoscop zilnic – Luna în Săgetător în sextil cu Marte în Vărsător ne dă aripi de dimineață și ne simțim pregătite pentru o nouă săptămână. Chiar dacă nivelul de energie este în descreștere, ne menținem ritmul făcând aceleași activități ca și până acum, scopul fiind de a merge mai departe, chiar dacă cu pași mici și foarte mici. Viitorul nu mai pare atât de cenușiu ca în alte zile, iar optimismul moderat este calea de mijloc între pesimism și exaltare.

Luna în careu cu Venus în Fecioară ne irită cu detaliile pe care suntem nevoite să le explicăm de nenumărate ori până celălalt pricepe o dată. Nu avem răbdare să stăm și să ascultăm aceleași plângeri la nesfârșit și încercăm să schimbăm percepția generală printr-o infuzie de speranță și umor. Din păcate nu toată lumea va răspunde pozitiv la verva noastră și vom realiza foarte curând că seriozitatea la muncă este sacră și că a te relaxa în timp ce te ocupi de sarcinile zilnice este văzut ca un act de erezie.

Soarele a intrat în Leu, semnul lui de domiciliu, unde strălucește cel mai puternic și ne scoate din zona de sensibilitate și oscilări emoționale ale semnului anterior, Racul. Timp de o lună semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) se vor afla într-o continuă schimbare și vor căuta să își pună la punct personalitatea (Leul), casa (Taurul), parteneriatele (Vărsătorul) și cariera (Scorpionul). Eclipsa de Lună de vineri va da startul oficial noilor direcții, viziuni și planuri pe care semnele fixe le coc deja, însă pentru care nu sosise vremea potrivită.