Horoscop 20 iulie 2018

Horoscop 20 iulie 2018

Horoscop zilnic – Luna în Scorpion în sextil cu Saturn rx în Capricorn ne inspiră să ne folosim intuiția pentru a depista fisurile din temelia vieților noastre și să lipim fragmentele sparte sau ciobite cu amestecuri ingenioase de aur (conștiință) și argint (suflet), la fel ca în tehnica japoneză străveche, tradițională, de reparare a obiectelor crăpate sau rupte, arta Kintsugi. Valoarea simbolică a acestui gest este mult mai importantă pentru noi decât orice realizare materială sau profesională.

Luna în careu cu Marte rx în Vărsător produce o serie de „cioburi” în urma unor conversații neplăcute, tensionate și agresive, în care adevărurile pe jumătate spuse sunt mai înșelătoare și mai nocive decât o minciună bine ticluită. Emoțiile violente mătură în calea lor bruma de echilibru și control de care încercăm să ne agățăm în speranța că focul se va domoli de la sine. Acuzațiile zboară dintr-o parte într-alta fără să își mai pună cineva problema dacă scopul este să se ajungă la înțelegere sau este vorba despre răzbunare și resentimente.

Luna în sextil cu Venus în Fecioară slăbește poziția și așa delicată a femininului în raport cu masculinul, lăsând să se întrezărească fațete ale personalității de care nu eram conștiente sau pe care doream să le ținem ascunse ca și până acum. Critica excesivă, puritanismul, ambiția și nevoia de control total ne fac să ne comportăm ciudat și este posibil să ni se atragă atenția că ne îndepărtăm de ceea ce inițial era doar dorința de a lămuri un aspect important al relației.

Expansiune de Paige Bradley