Horoscop 19 iulie 2018

Horoscop 19 iulie 2018

Horoscop zilnic – Luna în Balanță în careu cu Soarele în Rac depășește granițele personale și intră pe tărâmul sensibil al relaționării, interacțiunii și cooperării care stau la baza alianțelor ce formează o comunitate, începând cu familia și terminând cu societatea per ansamblu. Tradițiile și obiceiurile de demult își pierd din farmec și prospețime dacă devin automatisme pe care le repetăm în mod inconștient, robotic, până când ajungem la extenuare, exasperare sau la final.

Luna în sextil cu Mercur în Leu se lasă convinsă de argumente nu foarte logice, însă puternice, de dragul menținerii aparențelor, armoniei și ordinii. Dialogul devine un monolog al ego-ului în condițiile în care fie nu ne permitem să contrazicem interlocutorul, fie ne dorim cu disperare să păstrăm status quo-ul. Punctul slab este orgoliul nemăsurat, acest călcâi al lui Ahile care ne poate corupe pe toți și ne face să credem că suntem deasupra mulțimii neștiutoare și mediocră.

Pentru că drumul spre Iad este întătdeauna pavat cu fapte și intenții bune, cele care încearcă să le deschidă ochii celorlalți, să îi ajute să înțeleagă un anumit punct de vedere, se trezesc prinse în capcana propriei minți care le îndeamnă să insiste și să persiste cu speranța că vor fi înțelese, acceptate și respectate. Deocamdată energia psihică masculină din femei și bărbați trece printr-o resetare de lungă durată ce se va termina la începutul lui septembrie și care va însemna un capitol nou atât în dinamica eu-sine, cât și eu-ceilalți.

Matricea iubirii, Vladimir Kush, 2012