Horoscope of October, 18 - 20

Horoscop 18 – 20 octombrie

Horoscop

Joi, 18 octombrie – Luna în Vărsător în conjuncție cu Marte trezește în sufletul nostru un sentiment uitat și trecut cu vederea, cel de eliberare. Simțim că avem nevoie de claritate mentală, de curaj și de ambiție pentru a ne detașa de un trecut dureros ce reapare de fiecare dată când ne considerăm a fi în siguranță. Careul dintre Lună și Venus rx în Scorpion ne ajută să facem primii pași în vindecarea unei traume emoționale ce lovește în adâncul sufletului de fiecare dată când este pusă în scenă de către actorii din viețile noastre.

Vineri, 19 octombrie – Luna în Vărsător în trigon cu Soarele în Balanță pune în perspectivă relațiile importante și motivul pentru care ne aflăm în ele, conștientizarea pregătindu-ne pentru câteva descoperiri ce ne vor șoca, fascina și întrista în egală măsură. Tot ceea ce pare a fi perfect în lumea noastră este doar o imagine pe care conveniențele sociale și familiale ni le-au impus drept reguli de bună purtare și bun simț, iar golul din spatele fațadei impecabile începe să înghită totul în jur.

Sâmbătă, 20 octombrie – Luna în Pești în trigon cu Venus rx în Scorpion expune un complex de vinovăție ale cărui rădăcini sunt adânc îngropate în inconștientul personal și care se manifestă deseori printr-un impuls de auto-sacrificiu ce generează furie, resentimente și ură atât la adresa noastră, cât și a celorlalți. Înțelegerea intuitivă a unor evenimente din trecut ne determină să vrem să aflăm mai multe despre impactul pe care acestea le-au avut și le au încă asupra noastră, complicându-ne relațiile amoroase și de prietenie și creând confuzie între atracție erotică, iubire, seducție și putere.

Artă de Anders Rokkum