Horoscope of September 17 - 19, 2018

Horoscop 17 – 19 septembrie 2018

| Horoscop zilnic |

Luni, 17 septembrie – Luna în Capricorn în conjuncție cu Saturn, stăpânul timpului și al materiei, ne aduce aminte că suntem oameni și că avem limite peste care nu se poate trece, oricât am încerca. A cauta să îți depășești condiția de muritor prin asumarea responsabilităților care nu-ți aparțin și care te pun în poziția de zeitate atotputernică te duc, conștient sau nu, în pragul unei epuizări emoționale și fizice ce se poate termina în cele mai dificile condiții.

Marți, 18 septembrie – Sextilul dintre Venus în Scorpion și Saturn în Capricorn pare că stabilizează terenul surpat al relațiilor romantice și interumane, cu condiția să aducem la suprafață sentimente și motivații care nu ne plac și ne provoacă să ne întrebăm cine suntem de fapt. Încercarea de a consolida este firească, însă momentul cel mai prielnic nu este acum, ci va veni atunci când vom fi înțeles și acceptat că dorințele noastre sunt mai întunecate decât suntem dispuse să recunoaștem.

Miercuri, 19 septembrie – Luna în Capricorn în trigon cu conjuncția Soare – Mercur în Fecioară pregătește terenul pentru câteva discuții practice ce aduc lămuriri suplimentare acolo unde confuzia sădise îndoială și neîncredere. Ambiția personală este combustibilul care alimentează setea de succes și de realizare profesională, iar atenția la detalii ne va ajuta să reparăm din mers ceea ce se strică. Încrederea în propriile idei și forțe, în ciuda rezultatelor care întârzie să apară, menține ritmul constant al acțiunilor noastre.

Ilustrație de Glyn Smyth