Horoscope 10 - 13 of September 2018

Horoscop 10 – 13 septembrie 2018

Horoscop zilnic

Luni, 10 septembrie – Luna în Fecioară în trigon cu Marte în Capricorn ne trezește la realitate după un sfârșit de săptămână în care am cam exagerat cu distracția și relaxarea. Activitățile principale ale zilei se concentrează în jurul jobului și al micilor și măruntelor sarcini de executat. Ca să nu rămânem în urmă, este nevoie de un efort fizic și intelectual pe care îl facem de dragul celorlalți sau din cauza responsabilității care ne apasă pe umeri.

Marți, 11 septembrie – Luna în Balanță în careu cu Saturn în Capricorn testează, ca în fiecare lună, limitele personale și interumane. Deși răbdarea și diplomația sunt mereu binevenite, este posibil să nu ne putem păstra calmul la infinit și să avem reacții emoționale care ridică semne de întrebare fie asupra sensibilității disproporționate, fie asupra anturajului apropiat. O ciocnire principială cu un superior, un părinte sau o autoritate ne lasă cu dubii la care medităm întreaga zi.

Miercuri, 12 septembrie – Marte se întoarce în Vărsător după o lungă retrogradare și face un careu cu Venus, abia intrată în Scorpion, semnul ei de exil. Confruntările romantice și interpersonale vor scoate din noi o latură pătimașă și răzbunătoare care fie este ascunsă în Umbră, fie o mascăm cu mare dibăcie și talent. Principiul masculin se simte agasat și amenințat de izbucnirile temperamentale ale contrapărții feminine, iar încercarea de a evita subiecte dificile pornește un război al rozelor care abia la începutul lui noiembrie își va găsi rezolvarea firească.

Mozaic roman, cca. 230 e.n.